Παναιτωλικοσ Παοκ - Evywnnzjrgiqim : Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league.

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. 872k views 10 years ago . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . 2blzqq Rh9iagm
2blzqq Rh9iagm from xamos.gr
Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! 872k views 10 years ago . Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο!

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . 872k views 10 years ago . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .

Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . 872k views 10 years ago .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Jxa9tmmlxusv7m
Jxa9tmmlxusv7m from www.novasports.gr
Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. 872k views 10 years ago . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. 872k views 10 years ago . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο!

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . 872k views 10 years ago . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .

Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Prwth Ektos Edras Nikh Gia Ton Paok 3 1 Ton Panaitwliko Sto Ntempoyto Toy Gkarsia
Prwth Ektos Edras Nikh Gia Ton Paok 3 1 Ton Panaitwliko Sto Ntempoyto Toy Gkarsia from www.zougla.gr
Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . 872k views 10 years ago . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. 872k views 10 years ago . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Παναιτωλικοσ Παοκ - Evywnnzjrgiqim : Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league.. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της super league. Έξαλλος για ένα πλάγιο ο αναστασίου, αποχώρησε πριν το ημίχρονο! Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .